ATLANTA SLAVILA NA KRILIMA BOGDANOVIĆA I JANGA: Ubedljiv trijumf Hoksa, Vašington nije imao odgovor na sjajnu partiju kapitena Srbije

Novosti online

26. 11. 2023. u 09:50

Košarkaši Atlante pobedili su u gostima ekipu Vašingtona 136:108 u noćašnjem meču NBA lige.

АТЛАНТА СЛАВИЛА НА КРИЛИМА БОГДАНОВИЋА И ЈАНГА: Убедљив тријумф Хокса, Вашингтон није имао одговор на сјајну партију капитена Србије

Tanjug/AP

Najefikasniji u ekipi iz Atlante bio je Tre Jang sa 26 poena, dok je Deandre Hanter dodao 20. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović proveo je na terenu 21 minut, a za to vreme je postigao 15 poena i imao je tri skoka i jednu asistenciju. U domaćoj ekipi najefikasniji je bio Džered Batler sa 13 poena.

Košarkaši Bruklina pobedili su na svom terenu ekipu Majamija rezultatom 112:97. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Mikal Bridžis sa 24 poena, dok je Kameron Džonson dodao 19.

Kod gostiju, najbolji je bio Kejleb Martin sa 22 poena. Za ekipu iz Majamija zaigrao je i srpski reprezentativac Nikola Jović, koji je na terenu proveo 17 minuta. On je za to vreme postigao jedan poen i imao šest skokova i pet asistencija.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su u gostima ekipu Klivlenda 121:115. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Entoni Dejvis sa 32 poena uz 13 skokova. Lebron Džejms je ubacio 22 poena. U domaćem timu najbolji su bili Donovan Mičel sa 22 i Džeret Alen, koji je ubacio 21 poen.

Košarkaši Filadelfije pobedili su u gostima Oklahomu127:123. U pobedničkom timu briljirao je Džoel Embid sa 35 poena, 11 skokova i devet asistencija, dok je Tajris Maksi dodao 28.

U redovima Oklahome najbolji je bio Čet Holmgren sa 33 poena, dok je Šej Gildžes-Aleksander dodao 31. Srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu igrali.

Košarkaši Jute pobedili su Nju Orleans 105:100, dok su Los Anđeles Lejkersi nadigrali Dalas 107:88.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom