"POKRADENI SMO"! Iz Monaka grme posle poraza od Partizana

Novosti online

06. 12. 2023. u 08:03

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu ekipu Monaka rezultatom 89:85 (16:13, 16:22, 19:16, 21:21, 17:13) u meču 12. kola Evrolige.

ПОКРАДЕНИ СМО! Из Монака грме после пораза од Партизана

FOTO: M. Vukadinović

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je kapiten Kevin Panter, koji je postigao 25 poena, dok je Džejms Naneli dodao 23. Pi-Džej Doužer je ubacio 15, a Bruno Kaboklo 13 poena. Kod gostiju, najbolji je bio Donatas Motiejunas, koji je postigao 23 poena, dok je Majk Džems dodao 16.

Međutim, meč su obeležile i sudijske greške na štetu gostiju, bar tako misle u taboru Monaka.

- Šta da kažem, sve je rečeno. Ne znam, ovo je sramota za Evroligu. Ono što se dešava sada je sramota za Evroligu. Nikada u svojoj karijeri nisam pričao o sudijama i lošim odlukama, ali ovde su bile jedna za drugom. Imali smo utakmicu kod kuće i bila je slična situacija i prijavili smo osam situacija. Zanima me kakav će izveštaj sada biti. Ovo je sramota za takmičenje - rekao je Donatas Motiejunas.

On se ubrzo oglasio i putem društvene mreže Instagram na kojoj je još jednom poručio da smatra da je ono što se desilo u Beogradu sramota.

Džon Braun je bio još oštriji.

- Neko mora da istraži ovo što se upravo dogodilo.

Džeron Blosomgejm je takođe imao komentar.

- Nešto mora da se uradi... sramotno.

A oglasio se i Alfa Dijalo.

- Ne možemo da pobedimo utakmicu pet na osam - poručio je aludirajući na trojicu sudija.

Partizan posle 12. kola u Evroligi ima po šest pobeda i poraza. "Crno-beli" će u narednom kolu Evrolige za dva dana u Beogradu dočekati Armani iz Milana.

Košarkaši Monaka imaju skor od sedam pobeda i pet poraza, a u narednom kolu u petak gostovaće Žalgirisu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

NEVIĐENA BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne samo rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja informacija iz vrha UEFA.

10. 06. 2024. u 20:01

Komentari (0)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?