SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Nikola Jokić sramno isključen, i to na kom mestu (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2023. u 06:43

Denver nagetsi su savladali Čikago bulse 114:106 u "Junajted centru", iako je Nikola Jokić isključen krajem prvog poluvremena zbog rasprave sa sudijama.

СКАНДАЛ КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ: Никола Јокић срамно искључен, и то на ком месту (ВИДЕО)

Foto: AP

Ono što još više boli je činjenica da brojna srpska dijaspora nije mogla da uživa u bravurama najboljeg košarkaša sveta jer su im taj ugođaj upropastile sudije.

Desio se skandal kakav košarka ne pamti, Jokić se žalio da ga je imenjak Vučević faulirao prilikom polaganja na drugi obruč.

Momak iz Sombora je dobacio par reči zamerki sudijama prilikom vraćanja u odbranu. Prošao je gotovo ceo napad Bulsa dok se nije čuo sudijski zvužduk za tehničku Nikoli Jokiću. To je bila i isključujuća za najboljeg igrača NBA šampiona. Jokić je na minut do kraja prvog poluvremena završio meč sa četiri poena, devet skokova i šest asistencija.

Taj momenat je pomogao na mobilizaciji Nagetsa, koji su uspeli da timskog igrom ostvare novu pobedu. Prednost ni u jednom trenutku nije prešla u ruke domaćina.

Za Denver na tom duelu nije igrao ni Džamal Mari, tako da je Redži Džekson završio kao najefikasniji sa 25 poena. Majkl Porter Džunior je stao na 17, a iks-faktor je bio ruki Džulijan Stroter sa 16 poena. Eron Gordon je bio svestran sa 14 poena, sedam skokova i šesta asistencija. 

Kobi Vajt je bio prvi strelac Bulsa sa 27 poena. Nikola Vučević je odigrao odlično sa 26 poena i 16 skokova.

Denver je četvrti na Zapadu sa 16-9, iznad su Minesota sa 17-5, Oklahoma siti sa 15-7 i Dalas sa 15-8. Nagetsima sledi povratak kući i susret sa Bruklinom.

(RTS)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici