NASTRADAO JUSUF NURKIĆ: Divljak Grin brutalno nokautirao reprezentativca Bosne i Hercegovine (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2023. u 08:18

Košarkaš Golden stejt voriorsa Drejmond Grin važi za najprljavijeg igrača u NBA ligi.

НАСТРАДАО ЈУСУФ НУРКИЋ: Дивљак Грин брутално нокаутирао репрезентативца Босне и Херцеговине (ВИДЕО)

Foto: AP

Nema sezone u kojoj Drejmond ne izdejstvuje nasilničku scenu u sopstvenoj režiji i na taj način dobije suspenziju. Ove takmičarske godine je već bio sankcionisan posle napada na Rudija Gobera prošlog meseca kada ga nije bilo na pet utakmica, a sada ga čeka slična sudbina.

Ni reči Stiva Kera, koji je nakon tog duela sa Minesotom priznao da Drejmond mora da poradi na svojoj naravi, nisu pomogle.

Prošle noći je, nakon uobičajenog duela sa Jusufom Nurkićem, iz okreta, pesnicom udario bosanskohercegovačkog centra koji je nokautiran pao na parket.

Naravno, Grin je momentalno isključen, ali postavlja se pitanje dokle će se nasilništvo ovog čoveka tolerisati na košarkaškim priredbama?

Deluje da je, slobodno se može reći, legenda Golden stejt voriorsa zrelija za borilački kavez negoli za parket u ovom momentu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić