ODLUČENO JE SVE! Poznata sudbina Ančelotija na klupi Reala

Filip Milošević

29. 12. 2023. u 14:29

ITALIJANSKI fudbalski stručnjak Karlo Ančeloti produžio je ugovor sa Realom do leta 2026. godine, objavio je španski klub na zvaničnom sajtu.

ОДЛУЧЕНО ЈЕ СВЕ! Позната судбина Анчелотија на клупи Реала

Foto: EPA

Ančeloti je u Real po drugi put došao 2021. godine i od tada sa madridskim klubom osvojio Ligu šampiona, nacionalno prvenstvo, Kup Kralja, Superkup Španije, UEFA Superkup i FIFA Svetsko prvenstvo.

- U svojih pet sezona kao trener Reala osvojio je 10 trofeja, dva puta Ligu šampiona, dva Svetska klupska prvenstva, dva Evropska superkupa, jedno nacionalno prvenstvo, dva Kupa kralja i jedan Superkup Španije. Ančeloti je jedini trener koji je osvojio četiri puta Ligu šampiona i koji je ostvario najviše pobeda u istoriji ovog takmičenja (118), a takođe je i prvi trener koji je osvojio pet velikih evropskih liga (Italija, Engleska, Francuska, Nemačka i Španija) - stoji u saopštenju Reala.

Do sada u karijeri Italijan je vodio Milan, Parmu, Juventus, Čelsi, Pariz Sen Žermen, Bajern, Napoli i Everton.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)