A SADA DA NAZDRAVIMO! Evo gde i sa kim su trijumf Zvezde proslavili Nedović i Teodosić (FOTO)

Novosti online

05. 01. 2024. u 09:28

CRVENA zvezda je u 19. kolu Evrolige pobedila Partizan 88:72

А САДА ДА НАЗДРАВИМО! Ево где и са ким су тријумф Звезде прославили Недовић и Теодосић (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Skoro 22 minuta na terenu, 13 poena, 7 asistencija, dva skoka i jedna ukradena lopta, učinak najboljeg igrača večitog derbija Miloša Teodosića:

- Na startu smo pokazali da hoćemo pobedu! Ceo meč imali smo kontrolu. Nije lako ovako igrati 40 minuta protiv Partizana. Dobra energija i atmosfera, osim poslednja dva minuta... Posle Istanbula i ove pobede više delujemo kao tim, samo da nastavimo tim putem. Imamo više samopouzdanja... - rekao je Teodosić.

Sličnog mišljenja je bio i Nemanja Nedović, koji je pohvalio partiju svojih saigrača u meču sa Partizanom.

- Bitna pobeda, svi smo došli spremni da odigramo jaku utakmicu. Hvala navijačima što su napravili atmosferu kakvu do sada nisam video - poručio je Nedović pa dodao:

- Ušao sam u utakmicu sa totalno drugim mentalitetom zbog brejka u Istanbulu, verujem da su i ostali - rekao je košarkaš Zvezde.

A kada se završilo sve, utakmice, davanje izjava medijima, crveno-beli dvojac se uputio na "proslavu velikog trijumfa". Naime, ubrzo se pojavila i fotografija šta su radila dvojica najiskusnijih igrača tima s Malog Kalemegdana. Teodosić i Nedović su otišli u restoran, a sedeli su u društvu Tadije Dragićevića, bivšeg kapitena Zvezde, koji je to podelio na društvenim mrežama. 

Srpski šampion je sada skočio na 13. poziciju tabele Evrolige sa skorom od osam pobeda i 11 poraza, dok je četa Željka Obradovića pala na 11. mesto sa 10 trijumfa i devet nesupeha.

Crveno-beli u narednom, 20. kolu, gostuju Asvelu u Vilerbanu, dok Partizan putuje u Istanbul na megdan Fenerbahčeu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TAJNA TESTAMENTA PRINCEZE DAJANE: Iza sebe je ostavila milione i time spasila mlađeg sina Harija