"KUKAVICE, UNIŠTILI SMO TE!" Grin brutalno isprozivao Bosanca

Novosti online

14. 02. 2024. u 08:08

KOŠARKAŠI Golden Stejt voriorsa su pre nekoliko dana u dramatičnoj završnici savladali Finiks sanse, ali taj meč nije ostao upamćen po trojci Stefa Karija za pobedu u poslednjoj sekundi, već po duelu Drejmonda Grina i Jusufa Nurkića.

КУКАВИЦЕ, УНИШТИЛИ СМО ТЕ! Грин брутално испрозивао Босанца

Foto: AP

Bio je to prvi njihov duel nakon što je Amerikanac nokautirao Bosanca, zbog čega je bio suspendovan na duže vreme, a nakon meča je atmosfera bila na "ivici noža".

Posle svega, Grin je hladne glave odlučio da preko kamere kaže nekoliko stvari Nurkiću.

- Mališa pokušava da odigra leđima, pokušava da me ugura u reket, potom šutne neki gadni hiorog i postiže svoj šesti poen, što je uostalom bio i njegov poslednji poen na utakmici. Potom odlučuje da koš proslavi udaranjem rukom o parket. Lupanje po podu, cela ta stvar, a iskreno nije dovoljno dobar košarkaš da bi mogao da radi takve stvari - ispalio je košarkaš Voriorsa.

Grin nije na ovome stao, nastavio je da ponižava Nurkića.

- Onda počinje da dovodi u pitanje moj karakter, kakva kukavica. Dovedeš u pitanje karakter zbog košarkaške utakmice koju si upravo izgubio, u kojoj si bio uništen, i jedina stvar o kojoj treba da pričaš je kako si kažnjen. Kakvo poniženje. I očekuju da pobede sa tim momkom (Nurkićem). Iskreno, ja sam četvorostruki Ol-star i četvorostruki šampion NBA lige. Trebalo bi da te uništim na košarkaškom terenu. Neslavno si poznat po tome što si trejdovan kako bi Džoker mogao da postane ono što svi znamo da jeste. On i Kevin Durent su ranije dovodili u pitanje moj karakter. Mislim da je sve to zaista kukavički.

Podsećamo, pre nekoliko meseci je Dejmond Grin suspendovan nakon incidenta na meču protiv Finiksa. On je tada udario pesnicom centra Finiksa Jusufa Nurkića u lice, pa je rukovodstvo NBA lige odlučilo da ga suspenduje sredinom decembra kako bi se dozvao pameti. Morao je da ide na terapije i razgovore sa psiholozima zbog izliva besa. Izgleda da to nije dalo rezultat, deluje da je kao tempirana bomba i da je pitanje kada će opet eksplodirati. 

BONUS VIDEO: SAHRANA DEJANA MILOJEVIĆA: Srbija se oprašta od Miloja

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić