VELIKA ČAST ZA SRPSKE KOŠARKAŠE: Diplomatski pasoši za vicešampione sveta

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 02. 2024. u 13:55

DAN nakon pobede protiv Finske, reprezentativci Srbije koji su bili deo tima na prošlogodišnjem prvenstvu sveta u Manili, dobili su diplomatske pasoše Republike Srbije.

ВЕЛИКА ЧАСТ ЗА СРПСКЕ КОШАРКАШЕ: Дипломатски пасоши за вицешампионе света

FOTO: KSS

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ugostio je danas delegaciju Košarkaškog saveza Srbije na čelu sa predsednikom Predragom Danilovićem.

Tom prilikom, ministar Dačić je još jednom čestitao svima na ostvarenom uspehu i zahvalio se na tome što košarkaška reprezentacija na najbolji mogući način predstavlja Srbiju širom sveta.

Predsednik KSS Predrag Danilović se u ime organizacije i reprezentativaca zahvalio ministru Dačiću na ukazanoj časti i dodeljenim diolomatskim pasošima.

Današnjem događaju iz opravdanih razloga nisu prisustvovali osvajači srebrne medalje iz Manile, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov, Nikola Jović i Stefan Jović.

Nacionalni tim su u Ministarstvu spoljnih poslova danas predstavljali predsednik KSS Predrag Danilović, selektor Svetislav Pešić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać, tim menadžer Nebojša Ilić, kao i reprezentativci: Marko Gudurić, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Boriša Simanić, Vanja Marinković, Filip Petrušev i Aleksa Avramović.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)