PROBLEM ZA PARTIZAN: Evo zašto se Ledej još uvek nije priključio treninzima

Novosti online

27. 03. 2024. u 13:49

Košarkaši Partizana igraju utakmicu 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa u četvrtak, a u taj susret će ući značajno oslabljeni jer krilni igrač još nije stigao u Beograd, a trener Željko Obradović objasnio je i zbog čega.

ПРОБЛЕМ ЗА ПАРТИЗАН: Ево зашто се Ледеј још увек није прикључио тренинзима

Foto: Profimedia

Trener "crno-belih" Željko Obradović potvrdio je da se Zek Ledej još uvek nije priključio treninzima, dodajući da je imao problema sa letovima.

 - Obavešten je da je trebalo da dođe na trening juče ujutru. Mislim da je imao probleme sa letovima. Da vam kažem, to je posao ljudi iz kluba, ja se bavim ovim što imam - rekao je Obradović.

Pored ovoga strateg Partizana govorio je i o narednom rivalu, koji će takođe doći oslabljen u Beograd.

 - Imamo to iskustvo iz prvog dela. Prošlo je dugo vremena, ali će nam pomoći zbog načina na koji treba da igramo protiv njih. Imaju kvalitet, bore se na jedan način. Očekuje nas dosta "sviča", protoka lopte u napadu, igraju strpljivo, dosta se odigrava u samoj završnici napada - dodao je iskusni strateg. 

Na kraju je rekao da nema nikavih kalkulacija i da sve zavisi od njih samih.

 - Zavisimo od nas samih. Zadovoljni smo što imamo takve navijače i što postoji takvo interesovanje za utakmice Partizana. Iz tog razloga i ovaj grad ima benefite. Znamo ko je tu, kalkulacije postoje, ja se nisam bavio time. Vodimo računa o sebi i da probamo da dobijemo ove utakmice. - zaključio je Obradović.

Partizan je trenutno 11. na tabeli sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Olimpijakos peti sa 19 pobeda i 12 poraza.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!