BARCOKAS OPREZAN: Evo šta je trener Olimpijakosa rekao pred Partizan

Novosti online

27. 03. 2024. u 21:13

Trener košarkaša Olimpijakosa Jorgos Barcokas izjavio je danas da njegov tim očekuje težak meč sa Partizanom i istakao da se nada da atmosfera u Beogradu neće uticati na igrače grčkog kluba.

БАРЦОКАС ОПРЕЗАН: Ево шта је тренер Олимпијакоса рекао пред Партизан

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova ekipu Olimpijakosa u 32. kolu Evrolige.

 - Veoma teška utakmica, a domaći teren je posebno vruć. Potrebna je velika koncentracija da bi se igrači pridržavali plana igre. Moraju da kontrolišu svoje emocije i da se ne zanose intenzitetom igre protivnika - rekao je Barcokas, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da je sutrašnji meč važan za oba tima. Barcokas je naveo da Partizan pruža bolju igru na svom terenu nego u gostima.

  - Bio sam bolestan prošle godine i nisam otišao u Beograd, video sam to na TV-u. Svi su mi govorili, i igrači i moji saradnici, da je posebna atmosfera i da ne čuješ osobu pored sebe. Nadamo se, međutim, da to neće uticati na nas i da će naši igrači imati dobar dan - istakao je Barcokas.

Košarkaš Olimpijakosa Ajzea Kenan izjavio je da njegov tim očekuje težak duel u Beogradu.

 - Očekujemo tešku utakmicu. Svakako da atmosfera i ekipa Partizana mogu da nam otežaju. Međutim, imali smo nekoliko dobrih treninga, koncentrisani smo i spremni za meč - poručio je Kenan.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli Evrolige sa 14 pobeda i 17 poraza, dok je Olimpijakos peti sa skorom 19 - 12.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!