AVRAMOVIĆ VERUJE U POBEDU ZVEZDE: Bićemo spremni, moramo da ispoštujemo sebe, protivnika i publiku

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

09. 04. 2024. u 20:38

KOŠARKAŠI Partizana ligaški deo Evrolige završavaju utakmicom protiv Valensije u "Areni" (petak, 20.30), a ujedno se nadaju da će Crvena zvezda uspeti da iznenadi Efes i tako ostave crno-bele u poziciji da se domognu plej-ina.

АВРАМОВИЋ ВЕРУЈЕ У ПОБЕДУ ЗВЕЗДЕ: Бићемо спремни, морамо да испоштујемо себе, противника и публику

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Bek šampiona ABA lige, Aleksa Avramović ističe da on i saigrači moraju da ispoštuju sebe i publiku u meču sa španskim timom. On se takođe nada da večiti rival može do pobede u Istanbulu.

- Napravili smo uvertiru za ostatak sezone, najviše za ono što sledi u Evroligi i meč sa Valensijom. Želimo da odigramo ovako kako smo protiv Zadra odigrali, disciplinovano i skoncentrisano, najbolje što umemo. Nadamo se i pobedi Zvezde. Spremićemo se za španski tim, da ispoštujemo i publiku i protivnika i sebe, takav odnos oduvek gajimo, nema tu velike filozofije - rekao je Avramović za "Sport Klub".

Partizan će se u plej-in plasirati samo ukoliko pobedi Valensiju, a ujednu Zvezda savlada Efes u Turskoj.

Podsetimo, "pivari" protiv crveno-belih igraju u četvrtak od 19.30. Pošto je meč crno-belih dan kasnije, znaće da li im je duel sa Valensijom rezultatski bitan.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)