LEGENDA EVROLIGE UDARILA NA ZVEZDU: Bivši slovenački košarkaš oštro kritikovao crveno-bele

Novosti online

05. 05. 2024. u 15:10

Nekadašnji slovenački košarkaš a danas predsenik ELPA udruženja Boštjan Nahbar govorio je za "Mundo Deportivo" o brojnim temama, a dotakao se i situacije oko Fakunda Kampaca, koja se desila u Crvenoj zvezdi prošle godine.

ЛЕГЕНДА ЕВРОЛИГЕ УДАРИЛА НА ЗВЕЗДУ: Бивши словеначки кошаркаш оштро критиковао црвено-беле

FOTO: M. Vukadinović

Nahbar je između ostalog govorio o tome da je za igrače vrlo važno da budu u finansijski stabilnom klubu, gde se dotakao i sutacije koju je Zvezda imala prošle sezone.

 - Mislim da smo minimizirali problem. U sadašnjem sistemu, ako ne plaćate svoje igrače, ne možete da potpisujete nove. To se desilo u slučaju Crvene zvezde i bilo je prilično značajno jer je uticalo na Kampaca, ali to tako funkcioniše - objasnio je Nahbar.

Podsetimo, Fakundo Kampaco je prošle zime pojačao crveno-bele, ali zbog kazne koju je dobila Zvezda mogao je da zaigra u Evroligi tek u martu prošle godine.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom