''SUDIJE SU NAPRAVILE GREŠKU'' Oglasila se ABA liga o meču Partizan - Budućnost

Novosti online

11. 05. 2024. u 19:37

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost u majstorici polufinala ABA lige rezultatom 100:86, te su tako nastavili odbranu titule.

СУДИЈЕ СУ НАПРАВИЛЕ ГРЕШКУ Огласила се АБА лига о мечу Партизан - Будућност

FOTO: KK Partizan/ABA liga

- U cilju razjašnjenja situacija koje su se desile u 3. utakmici polufinalne serije između Partizana i Budućnosti, Sudijska komisija ABA lige je ocenila tri sudijske odlukr u pomenutoj utakmici.

7:09 do kraja 2. četvrtine – Nakon što je lopta otišla iz ruku ofanzivca (Jogi Ferel) dok je pokušavao šut za 3 poena i pre nego što je ofanzivac (Jogi Ferrell) pao sa obe noge na pod , došlo je do telesnog kontakta koji je inicirao odbrambeni igrač (Aleksa Avramović). Sudije su dosudile faul nad igračem ofanzive (Jogi Ferel). Sudije su donele pravu odluku.

Prilikom pada na parket, ofanzivac (Jogi Ferel) je desnom rukom udario odbrambenog igrača (Aleksa Avramović) u glavu. Sudije su iskoristile mogućnost da provere situaciju na Instant Replai Sistem-u (IRS) i nakon pregleda igre dale su nesportski faul ofanzivnom igraču (Jogi Ferrel). Sudije su donele pravu odluku.

6:47 do kraja 3. četvrtine – Prilikom pokušaja šuta za 3 poena, ofanzivac (Kevin Panter) je pomerio desnu nogu u stranu i inicirao kontakt sa odbrambenim igračem (Jogi Ferel).

Sudije su dosudile faul pri šutiranju ofanzivnog igrača (Kevin Punter), što je bila pogrešna odluka. Sudije su trebale da naprave tehničku grešku ofanzivnom igraču (Kevin Panter) - stoji u saopštenju Sudijske komisije ABA lige.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)