ODSVIRALI MU KRAJ: Baskonija otpustila Duška Ivanovića

Novosti online

27. 05. 2024. u 21:30

Košarkaški klub Baskonija i crnogorski trener, Duško Ivanović odlučili su da se sporazumno rastanu i ne nastavljaju saradnju u narednoj sezoni.

ОДСВИРАЛИ МУ КРАЈ: Басконија отпустила Душка Ивановића

Foto: Profimedia

Klub iz Vitorije i iskusni strateg iz Bijelog Polja, nakon nekoliko dana razgovora o budućnosti, zajednički su doneli odluku da okončaju svoj odnos koji je počeo u novembru prošle godine.

Baskonija je izrazila zahvalnost Dušku Ivanoviću, najvažnijem i najnagrađivanijem treneru u istoriji kluba, za njegov profesionalizam i posvećenost tokom ove sezone, kao i za sve što je uradio za tim kroz godine.

- Baskonija se zahvaljuje Dušku Ivanoviću, najvažnijem i nagrađivanom treneru u istoriji kluba, na njegovom profesionalizmu i zalaganju tokom ove sezone i za sve vreme dok je vodio tim Vitorijana kroz istoriju Baskonije. Trener koji je ostavio nasleđe u entitetu i uvek će biti deo porodice - saopštili su iz Baskonije.

Ono što čudi u celoj priči jeste činjenica da je Duško uspeo da dovede tim, koji nije sastavljao, sve do plej-ofa Evrolige, gde nisu imali nikakve šanse protiv Real Madrida.

Deluje da nisu mogli da naprave dogovor oko budućih poteza tima, te je najbolje bilo rastati se.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto