BARSELONA TRAŽI TRENERA: Grčki stručnjak glavni kandidat

Novosti online

28. 05. 2024. u 22:15

Košarkaški klub, Barselona ove sezone nije ispunila očekivanja koja su bila zacrtana, a to je bio, pre svega plasman na "Fajnal for" Evrolige.

БАРСЕЛОНА ТРАЖИ ТРЕНЕРА: Грчки стручњак главни кандидат

Foto: N.Paraušić

Katalonski klub je u četvrtfinalu posle pet utakmica zaustavljen od ekipe Olimpijakosa, a jedina nada da koliko-toliko izvuku sezonu jeste da osvoje ACB ligu. U polufinalu domaćeg prvenstva im je protivnik Real Madrid.

Barselona je u potrazi za novim trenerom, pošto su nezadovoljni učinkom Rožera Grimaua na klupi, a idealnu zamenu nalaze u vidu iskusnog trenera, Dimitrisa Itudisa, kako piše grčki "Sport24" javlja.

Grčki trener je u karijeri bio više nego uspešan u Evroligi. Dva puta je osvojio najprestižnije evropsko klupsko takmičenje sa ekipom CSKA 2016. i 2019. godine.

U moskovskom klubu je proveo osam godina, a u karijeri je bio trener PAOK-a, Filiposa, MENT-a, Banvita, Fenerbahčea, a bio je i selektor grčke reprezentacije.

Itudis ima bogato evroligaško iskustvo. Bio je učesnik na šest „Fajnal for“ turnira.

BONUS VIDEO ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EURO 2024: Albanci su potpuno šokirani, orlovi imaju razlog za slavlje i razlog za tugu!