MILAN GUROVIĆ IZBAČEN IZ SRPSKE KOŠARKE! Epilog neviđenog skandala na juniorskom meču (VIDEO)

Novosti online

29. 05. 2024. u 12:11

Nakon detaljne analize nemilog događaja koji se odigrao 16. maja po završetku juniorskog meča između Reala i Vizure, disciplinski organi Košarkaškog saveza Beograda (KSB) i Košarkaškog saveza Srbije (KSS) doneli su odluke o kaznama za učesnike incidenta. Glavni akter događaja bio je Milan Gurović, nekadašnji košarkaš, a komesar takmičenja mlađih kategorija u okviru KSB Marko Strika odmerio je kazne pojedincima i klubu domaćinu.

МИЛАН ГУРОВИЋ ИЗБАЧЕН ИЗ СРПСКЕ КОШАРКЕ! Епилог невиђеног скандала на јуниорском мечу (ВИДЕО)

Foto: N. Paraušić

Treneru Reala Milanu Guroviću izrečena je vremenska zabrana vođenja ekipa u trajanju od šest meseci, kao i novčana kazna u iznosu od 250.000 dinara. Klub domaćin, Real, kažnjen je zbog slabe organizacije utakmice. Kazne su uključivale novčane iznose od 30.000 dinara zbog nedovoljnog broja redara, 70.000 dinara zbog nedostavljanja potvrde o prijavi utakmice nadležnom MUP-u, i 100.000 dinara na osnovu Disciplinskog pravilnika KSS. Takođe, klub je kažnjen zbog ulaska navijača na teren pre potpisivanja zapisnika.

Trojica igrača Reala, Vukman Gurović, Simon Majok i Tadija Stevanović, takođe su kažnjena. Vukman Gurović dobio je zabranu igranja tri meseca i novčanu kaznu od 18.000 dinara, Simon Majok četiri meseca neigranja i 30.000 dinara, a Tadija Stevanović takođe je kažnjen zabranom igranja tri meseca i novčanom kaznom od 18.000 dinara.

Sankcionisani igrači Vizure su Strahinja Bogdanović, Đorđe Antić i Nikola Vasić. Strahinja Bogdanović dobio je suspenziju od dva meseca i novčanu kaznu od 18.000 dinara, Đorđe Antić suspendovan je na tri meseca uz novčanu kaznu od 18.000 dinara, dok je Nikola Vasić takođe kažnjen suspenzijom od tri meseca i novčanom kaznom od 24.000 dinara.

BONUS VIDEO: ODUŠEVLjENjE "DELIJA": Na derbi došlo prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama