KATALONCI GRME: Barselona besni na sudije posle poraza od Real Madrida

Novosti online

01. 06. 2024. u 14:30

Košarakaši Barselone poraženi su od ekipe Real Madrida 104: 98 u drugoj utakmici polufinala plej ofa španskog prvenstva, a trener Katalonaca Rože Grimau i igrač Aleks Abrines komentarisali su suđenje posle meča.

КАТАЛОНЦИ ГРМЕ: Барселона бесни на судије после пораза од Реал Мадрида

Foto: EPA-EFE/Filip Singer

Grimau je istakao da kriterijum nije bio isti na obe strane.

 - Kontakti nisu bili u našoj službi večeras, nismo mogli odatle da naplatimo nešto i da iznudimo faulove, uveren sam da će neko jednog dana svirati sve to. Od prvog minuta nam nisu svirani neki faulovi. To je osećaj koji imam i verovatno sam glup što to govorim - rekao je strateg Barselone.

Aleks Abrines rekao je da su košarkaši Reala radili isto što i oni, s tim što je kluba Barselone kažnjena tehničkom greškom.

 - Sudije stalno gledaju u našu klupu, a klupa Real Madrida se ponaša isto. Dali su nam tehničku jer smo tražili u jednoj situaciji da sviraju grešku u koracima. Takve stvari demorališu. Ako je standard isti za oba tima, onda neka bude tako. Ali kada se jednom timu sudi na jedan način, a vaš rival uradi isto i njemu to ne sudite, onda je to problem - rekao je Abrines.

Sledeći meč je na programu u nedelju od 18 časova i 30 minuta.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

USKORO POČINJE STROGI POST: Posvećen je Svetim apostolima Petru i Pavlu, evo šta ne bi trebalo da jedemo