TOTALNO NEOČEKIVANO: LJuti Janis Sferopulos napustio konferenciju za štampu nakon pobede Zvezde nad Partizanom!

Novosti online

03. 06. 2024. u 22:58

Crvena zvezda i Partizan su se sastali u ponedeljak u prvoj utakmici finala KLS lige, a dramatičan kraj ovog meča, pre svega ishod - nije bio glavna tema obraćanja stratega crveno-belih, Janisa Sferopulosa. Štaviše, obratio se izuzetno kratko.

ТОТАЛНО НЕОЧЕКИВАНО: Љути Јанис Сферопулос напустио конференцију за штампу након победе Звезде над Партизаном!

FOTO: M. Vukadinović

Podstimo, Crvena zvezda je u istinskom trileru pobedila Partizan i povela sa 1-0 u finalnoj seriji koja se igra na dva trijumfa.

Grčki stručnjak je, izašavši pred novinare, ovako obavio svoje obraćanje:

- Hteo bih prvo da čestitam igračima. Bila je ovo velika pobeda za nas. Ali, tu sam skoro deset meseci, svi su videli šta je moj stav kao trenera Crvene zvezde, da stojim pred ekipom na klupi, da poštujem ligu, rivale, navijače suparnika, sudije... A do sada nisam pričao ni o čemu drugom osim o košarci. Nažalost, Partizan je uspeo da posle 2-3 meseca priče o suđenju da "dovede" trojicu sudija koji nisu delili pravdu po istom kriterijumu. Treba nam veće poštovanje od arbitara. Možemo i mi da pričamo o sudijama. Možemo i mi da štitimo naše igrače od sudija. Možemo i mi da  napadamo sudije.  Možemo i to da radimo, takođe. Nema pitanja - rekao je Sferopulos i otišao iz sale za medije.

Druga utakmica na programu je u crno-beloj Areni: Partizan će biti domaćin već u sredu od 20 časova u najvećoj srpskoj dvorani, a eventualna majstorica bila bi odigrana u subotu.

BONUS VIDEO: SVI KAO JEDAN: Igrači i navijači Zvezde zajedno proslavili Kup Koraća

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (3)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)