PARTIZAN "ČERUPA" HRVATE! Posle igrača Zadra, Željko Obradović bacio oko i na prvu zvezdu Cibone

Novosti online

13. 06. 2024. u 13:36

Kako prenose hrvatski mediji, Partizan želi još jednog srpskog igrača iz tamošnje lige!

ПАРТИЗАН ЧЕРУПА ХРВАТЕ! После играча Задра, Жељко Обрадовић бацио око и на прву звезду Цибоне

Foto: Profimedia

"Telegram" piše da posle ponude za Arijana Lakića sada Željko Obradović u redove crno-belog tima želi da dovede Aleksandra Aranitovića!

"Aleksandar Aranitović na stolu ima ponudu najtrofejnijeg evropskog trenera, i kako sad stvari stoje, izgledno je da će je prihvatiti. Izvori bliski Ciboni, gde je Aranitović proveo zadnje dve sezone, navode nam da još nije sve gotovo, ali da je posao blizu realizacije", navodi "Telegram". 

Aranitović ima 26 godina, rođen je u Beogradu i igra na poziciji beka. Ponikao je u Crvenoj zvezdi, a kako tu nije dobio pravu šansu pozajmljen je Megi u sezoni 2015/16.

Foto: Aba liga/ Cibona/Marin Susic

 

Nakon toga je otišao u Partizan i već ranije je nosio crno-beli dres dve sezone. Nakon toga je igrao u Den Bošu, francuskom timu Bloa, Mladosti iz Zemuni i Džikji pre nego što je 2022. godine potpisao za Cibonu gde je jedan od najboljih igrača poslednje dve sezone. U prethodnoj sezoni je u ABA ligi prosečno provodio 30 minuta na terenu i postizao je 15,6 poena uz 4,5 skokova i 2,7 asistencija.

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

SRBI - NAJZGODNIJA REPREZENTACIJA EURO 2024! Evo ko je najseksi fudbaler, ali i kako izgleda Top 10 te liste! (FOTO)