PREOKRET KOME SU SE NADALI "GROBARI": Evo kakva je sudbina Marija Hezonje

Novosti online

15. 06. 2024. u 09:46

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja bio je "već viđen" kao novo pojačanje Barselone, ali kako prenosi španski As sada je došlo do velikog preokreta.

ПРЕОКРЕТ КОМЕ СУ СЕ НАДАЛИ ГРОБАРИ: Ево каква је судбина Марија Хезоње

Foto: EPA-EFE/Juanjo Martin

Kako prenosi isiti mediji, Barselona je za Hezonju spremila veliki ugovor vredan 12 miliona evra za četiri godine, međutim nakon najnovijih dešavanja Barsa više ne želi hrvatskog košarkaša.

– Hezonja je odbio Realovu prvu ponudu za obnovu ugovora. Nedeljama traju pregovori Hrvata i Barselone, ali u katalonskom klubu su loše reagovali na to što je Hezonja nedavno izjavio da želi Realu da donese titulu naredne sezone. Zato su u petak zatvorena vrata Hezonji u Barseloni preko agencije i on neće tamo igrati – navode u tekstu novinari Asa Aleks Bijeskas i Rikardo Gonzales.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Ova vest svakako raduje navijače Panatinaikosa, s obzirom da se sjajni košarkaš dugo povezivao sa atinskim "zelenim", ali raduju se i navijači Partizana koji se nadaju da Partizan mogao da dovede iskusnog hrvatskog košarkaša.

BONUS VIDEO: VELIKI PEH: Ovako se Nikola Topić povredio na večitom derbiju Zvezda - Partizan

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto