"ŽELJKO, HVALA! GROBARI, NAJBOLJI STE NA SVETU!" Kevin Panter se emotivnom porukom oprostio od Partizana

Novosti online

18. 06. 2024. u 11:03

Košarkaški klub Partizan saopštio je danas da je zvanično raskinuo ugovor sa dosadašnjim kapitenom Kevinom Panterom.

ЖЕЉКО, ХВАЛА! ГРОБАРИ, НАЈБОЉИ СТЕ НА СВЕТУ! Кевин Пантер се емотивном поруком опростио од Партизана

FOTO: M. Vukadinović

„Nakon tri nezaboravne sezone, Kevin Panter ovog leta odlazi iz Partizana. Doskorašnji kapiten crno-belih i klub postigli su dogovor na osnovu kojeg će im se putevi razići“, navodi se u saopštenju Partizana na društvenim mrežama.

Američki košarkaš je u poslednje dve sezone bio kapiten „crno-belih". Panter je sa Partizanom osvojio titulu u ABA ligi 2023. godine.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

„Jedan od najvoljenijih igrača Partizana u poslednje tri godine ostaće zauvek deo crno-bele porodice! 'Kep', gde god da budeš u nastavku karijere, tvoj će dom uvek biti u crno-belom Beogradu“, dodaje se u saopštenju Partizana.

FOTO: M. Vukadinović

 

A zatim se i Panter otvorenim – dosta emotivnim – pismom oprostio od svog kluba…

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U pismu stoji:

„Prethodne tri godine u Partizanu bile su vrlo izazovna, ali takođe i neverovatna vožnja, istovremeno kroz čudesna i teška vremena. Neizmerno sam zahvalan za nešto što je bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

Svim ljudima, a posebno deci – nadam se da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe…

Mojim saigračima protekle tri godine – sve vas volim. Delili smo sjajne uspomene i izgradili čvrste veze.

Mojim trenerima – bili ste najbolji od mog prvog dana ovde. Otkako sam došao u Beograd, pomogli ste mi na sve moguće načine.

Grobarima, najboljim navijačima na svetu – hvala vam za nepokolebljivu podršku. Stajali ste uz nas tokom uspona i padova, bez ozbira na sve.

foto: aba liga

 

Fizioterapeutima – hvala vam što ste uvek bili tu za tim, za svakoga kome je pomoć bila potrebna. Cenim sve što ste davali svakog dana.

Klubu, Partizanu – hvala što ste ovo mesto učinili mojim domom tokom ove tri godine. Uvek ćete biti u mom srcu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KP (@kpjunior_)

I, na kraju, treneru Obradoviću – učinio si me svojim kapitenom posle moje prve godine u Partizanu. Imao si poverenja u mene, verovao si mi. Ekstremno sam zahvalan na našoj vezi“, stoji u otvorenom pismu Kevina Pantera, sada već bivšeg igrača i kapitena Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)