BAŠ MOĆAN TIM: Kadana objavila širi spisak igrača za Olimpijske igre

Tanjug

19. 06. 2024. u 22:51

SELEKTOR košarkaške reprezentacije Kanade Đordi Fernandez saopštio je ove srede širi spisak od 20 igrača koji će konkurisati za 12 mesta na Olimpijskim igrama u Parizu.

БАШ МОЋАН ТИМ: Кадана објавила шири списак играча за Олимпијске игре

FOTO: FIBA.Basketball

Ovaj 41-godišnji stručnjak iz Badalone je na spisak stavio sve najbolje košarkaše koje ova zemlja ima, pa će ekipa u Parizu biti znatno jača nego lane kad je na Svetskom prvenstvu osvojila bronzanu medalju posle poraza od Srbije u polufinalu.

Na spisku selektora Fernandeza su: Keli Olinik, Šaj Gildžes-Aleksander, Džamal Marej, Dilon Bruks, Ar Džej Beret, Kajl Aleksander, Endrju Vigins, Nikejl Aleksander-Voker, Tre Bel-Hejns, Kem Birč, Dvajt Pauel, Lu Dort, Fil Skrab, Tomas Skrab, Melvin Edžim, Trej Lajls, Oše Briset, Zak Idi, Mfiondu Kabengele i Endrju Nembhard.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Kanada će na Olimpijskim igrama u Parizu igrati u grupi A sa Australijom i pobednicima dva kvalifikaciona turnira, u Grčkoj i Španiji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NOVI LjUBIMAC "DELIJA": Ovom igraču Zvezde su navijači skandirali pred drugi meč finala

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NADAL POSLE PORAZA: Rafa otvorio dušu nakon što je izgubio od Novaka Đokovića