UMALO SENZACIJA U OLIMPIJSKIM KVALIFIKACIJAMA: Litvaniju namučio potpuni autsajder!

Novosti online

04. 07. 2024. u 08:25

Košarkaške selekcije Litvanije i Portorika savladale su selekcije Obale Slonovače i Bahreina s rezultatima 97:93, odnosno 99:56, na kvalifikacionom turniru u San Huanu.

УМАЛО СЕНЗАЦИЈА У ОЛИМПИЈСКИМ КВАЛИФИКАЦИЈАМА: Литванију намучио потпуни аутсајдер!

FOTO: FIBA.Basketball

Litvanija je imala dosta muke sa afričkom selekcijom. "Slonovi" su vodili tokom većeg dela meča, a u jednom momentu su čak imali i dvocifrenu prednost. Pred kraj su ušli sa lepom zalihom od plus pet poena, ali je iskustvo Litvanca presudilo i na kraju su preokrenuli i ostvarili trijumf koji ih je postavio na prvu poziciju u grupi.

Danas će se sastati Obala Slonovače i Meksiko i ovaj meč će odlučiti koja ekipa će otići u nokaut rundu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Najefikasniji na ovom meču u selekciji Litvanije je bio Domantas Sabonis sa 22 poena i devet skokova, a pratio ga je Marius Grigonis sa 18. Kod poraženih istakli su Deon Tomson sa 18 i Žan Filip Dali 15.

U drugom meču je bilo mnogo manje uzbuđenja. Portoriko je bez većih problema savladao Bahrein koji je ovim porazom ostao na poslednjoj poziciji u grupi, a domaćini turnira će sutra sa Italijom rešavati pitanje prvog mesta.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Na ovom meču kod Portorikanaca su se istakli najviše Stefan Tomson sa 20 poena, dok je kod poraženih bolji od ostalih bio Muzamil Hamuda 15.

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!