AMERI POČELI PRIPREME ZA SRBIJU: Selekcija Stiva Kera protiv Kanade pokazala snagu

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

11. 07. 2024. u 08:37

AMERIKA i Kanada su po mnogima glavni favoriti da osvoje košarkaški turnir na Olimpijskim igrama. Upravo su ove dve reprezentacije odigrale prijateljski meč u Las Vegasu.

АМЕРИ ПОЧЕЛИ ПРИПРЕМЕ ЗА СРБИЈУ: Селекција Стива Кера против Канаде показала снагу

FOTO: Tanjug/AP

Izabranici Stiva Kera trijumfovali sa 86:72 (14:21, 27:12, 28:21, 17:18) i tako pokazali koliko su moćna selekcija. Ameri su na ovaj način počeli da bruse formu za Srbiju sa kojom igraju prvi meč na Olimpijskim igrama (28. jul, 17.15).

Sporo su Lebron Džejms i saigrači otvorili susret, ali su odigrali sjajnu drugu četvrtinu (27:12) i na odmor otišli sa +8 - 41:33.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Amerikanci nisu dozvolili protivniku da u drugom poluvremenu napravi preokret, štaviše uvećali su razliku koju su imali nakon 20 minuta košarke.

Najefikasniji kod pobednika bio je Entoni Edvards sa 13 poena, pratili su ga Stef Kari i Džru Holidej sa po 12. Na drugoj strani najbolji je bio Er Džej Beret koji je brojao do 12, dok je Dilon Bruks postigao 10 poena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, SAD se na Olimpijskim igrama nalaze u grupi C sa Srbijom, Južnim Sudanom i Portorikom. Kanađani igraju u grupi A sa Australijom, Španijom i Grčkom.

Najveće sportsko planetarano nadmetanje održava se u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ POSLE MEČA NAŠAO PROVOKATORA! Evo šta je Novak učinio kada se završio derbi sa Nadalom na Olimpijskim igrama!