EVROLIGA JE PRESEKLA: Uz Partizan i Zvezdu još jedan evroligaš domaćin u Beograd

Novosti online

11. 07. 2024. u 12:25 >> 12:39

Evroliga je odobrila da Makabi svoje utakmice naredne sezone u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju kao domaćin igra u beogradskoj dvorani "Aleksandar Nikolić", saopštio je tim iz Tel Aviva.

ЕВРОЛИГА ЈЕ ПРЕСЕКЛА: Уз Партизан и Звезду још један евролигаш домаћин у Београд

Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Makabi je prošle sezone odigrao samo jedan meč na svom terenu i to petog oktobra 2023. u prvom kolu Evrolige protiv Partizana (96:81), a onda je zbog sukoba u Pojasu Gaze, klub iz Tel Aviva bio domaćin u Beogradu.

- Evroliga je odobrila alternativna mesta za domaće utakmice izraelskih timova u sezoni 2024/2025. u slučaju da zbog trenutne situacije ne budu u mogućnosti da organizuju mečeve na svojim terenima. Makabi je ponudio dvoranu "Aleksandar Nikolić" (Pionir) u glavnom gradu Srbije Beogradu, dok su Hapoel Jerusalim i Hapoel Tel Aviv ponudili da svoje mečeve igraju u bugarskom Samokovu - saopštio je danas Makabi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Hapoel Jerusalim i Hapoel Tel Aviv će naredne sezone igrati u Evrokupu. Makabi je objavio da će Evroliga nastaviti da prati razvoj situacije i da će biti u kontaktu sa klubovima.

Takođe, navodi se da će u slučaju da se situacija u regionu normalizuje obavestiti javnost o svim eventualnim promenama. Nova sezona u Evroligi počinje trećeg oktobra, a u Evrokupu 24. septembra.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Srbija će i naredne sezone imati dva predstavnika u Evroligi, Crvenu zvezdu i Partizan, koji će svoje mečeve kao domaćini igrati u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI NOVAK ĐOKOVIĆ KAD IH VIDI? Ovako su australijski plivači došli u Pariz na Olimpijske igre (VIDEO)