''SUDIJE SU SVAŠTA DOPUŠTALE!'' Selektor Francuske nakon poraza od Srbije

Filip Milošević

13. 07. 2024. u 09:12

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku u prijateljskom meču sa 79:67 i tako napravila lepu uvertiru pred Olimpijske igre.

СУДИЈЕ СУ СВАШТА ДОПУШТАЛЕ! Селектор Француске након пораза од Србије

FOTO: FIBA.Basketball

Selektor ''trikolora'', Vensan Kole, nije mogao da bude zadovoljan, a posebno ga brine što se igra njegove ekipe menja.

- Zaključak ovog meča je da se udaljavamo od igre koju želimo da igramo. Nemamo zaista rešenja, tako da moramo biti konzistentniji. Videli smo pad u drugoj četvrtini. Prošli smo od 27-23 do 27-39. U tom trenutku više nismo imali ritam, potpuno smo stali, iako smo počeli utakmicu sa interesantnim kretanjima: lopta je kružila, imali smo čiste šuteve - rekao je Kole.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Izvkao je i pouke iz susreta sa Srbijom.

- Druga lekcija je da smo se u drugom poluvremenu prilagodili čvrstini Srba. Već smo imali intenzitet, nedostajala nam je čvrstina. Mislim da je Nikola Batum podigao pobunu, pokazao kako treba biti agresivan i koristiti kriterijum suđenja koji je svašta dopuštao. Iako nismo igrali baš najbolje, to nam je omogućilo da se vratimo na četiri poena razlike. Nažalost, nismo uspeli da se prebacimo na sledećem posedu, što je omogućilo Miciću da postigne trojku. Izgubili smo, i to je sasvim logično s obzirom na tok meča - zaključio je francuski selektor Vensan Kole.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Francuska je pre utakmice sa Srbijom dobila Tursku i Nemačku, ali i jednom izgubila od šampiona sveta, te je sada pretrpela drugi uzatopan poraz na pripremama.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!