SRBIJA JE OPČINILA SVET: Arapi sa šajkačama došli da navijaju za "orlove" protiv Australije! (FOTO)

Novosti online

16. 07. 2024. u 17:35

Košarkaška reprezentacija Srbije igra prijateljski susret protiv selekcije Australije u Abu Dabiju, u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu, a pred taj - desila se jedna prilično zanimljiva stvar.

СРБИЈА ЈЕ ОПЧИНИЛА СВЕТ: Арапи са шајкачама дошли да навијају за орлове против Аустралије! (ФОТО)

FOTO: N. Rašić

Naime, među brojnim srpskim navijačima koji su pošli u halu, našli su se i arapski ljubitelji košarke - i to sa šajkačom!

Evo i nekih fotografija koje su izveštači "Novosti" priredili za vas sa lica mesta, oko 40-ak minuta pre početka utakmice:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, reprezentacija Srbije priprema se za nastup na Olimpijskim igrama, a sada je došao red na drugu zvaničnu prijateljsku utakmicu. Nakon trijumfa protiv Francuske u Lionu 79:67, sada "orlovi" izlaze na megdan Australiji. "Bumersi" su dan ranije odigrali sjajan meč protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i bili nadomak senzacije, ali je "drim tim" opravdao ulogu favorita i na kraju slavio rezultatom 98:92. Ovoga puta Australijanci ispred sebe imaju Srbiju predvođenu Nikolom Jokićem koji je već protiv "trikolora" pokazao sav svoj kvalitet, kao i to zašto je trostruki MVP NBA lige.

Podsetimo, pre meča u Lionu, izabranici Svetislava Pešića su ubeležili dva ubedljiva trijmufa protiv selekcije Holadnije, koji su odigrani "iza zatvorenih vrata", a dan posle meča sa Australijom sledi i spektakl, takođe u Abu Dabiju - meč sa Amerikancima.

Prenos utakmice Srbija - Australija možete da pratite uživo na portalu "Novosti".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: "FOKUS NAM JE PARIZ 2024": Basketaš Strahinja Stojačić za "Novosti" o Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AUSTRALIJA - SRBIJA: Sjajna bitka pred Olimpijske igre! Jokić opet dominira, ali...