EMBID NAKON MEČA SRBIJA - SAD: Imate jednog od najboljih košarkaša sveta (VIDEO)

N. Rašić / V. Tojaga

17. 07. 2024. u 21:56

KOŠARKAŠI SAD savladali su Srbiju u pripremnom meču za Olimpijske igre, koji se igrao u Abu Dabiju. Posle meča oglasio se i Džoel Embid.

ЕМБИД НАКОН МЕЧА СРБИЈА - САД: Имате једног од најбољих кошаркаша света (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Novopečeni američki reprezentativac koji je debitovao za SAD na turnir u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, nakon meča izneo je svoje viđenje igre. 

- Pobedili smo. Bio je dobar početak. Radimo na hemiji, imali smo neke izgubljene lopte. Ne moram sve da radim. Srećan sam da se opustim i radim male stvari i doprinesem. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dotakao se i reprezentacije Srbije. 

- Imaju jednog od najboljih igrača na svetu. Nikolu Jokića, tu je i Bogdan Bogdanović. Igraju dosta dugo zajedno i imaju hemiju. Nekoliko igrača im nije igralo na pripremama, biće to drugačiji tim kada svi budu tu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO:

Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!