ZVEZDAŠI SU NA NOGAMA: Vraća se miljenik navijača crveno-belih

Novosti online

19. 07. 2024. u 18:04

Srpski košarkaš , Ognjen Dobrić blizu je povratka u redove Crvene zvezde.

ЗВЕЗДАШИ СУ НА НОГАМА: Враћа се миљеник навијача црвено-белих

FOTO: Tanjug / Sava Radovanović

Košarkaški klub Crvena zvezda vredno radi na sastavljanju tima za sledeću sezonu, a jedan od igrača koji će činiti novi ekipu je i Ognjen Dobrić.

Srpski reprezentativac, Dobrić je blizu povratka u redove crveno-belog kluba posle samo godinu dana boravka u italijanskom Virtusu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FIBA.Basketball

Koji ističe da je igrač sve dogovorio sa Nebojšom Čovićem, prvim čovekom crveno-belih. Ostalo je samo da se izjasni Virtus, odnosno da li je spreman da pusti Dobrića, ovu vest objavio je Meridian sport.

Reprezentativac Srbije je u Zvezdi igrao od 2016. godine. U tom periodu osvojio je četiri ABA lige, šest titula prvaka Srbije, četiri Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prošle godine u Virtusu nije imao ozbiljnu minutažu. U Evroligi je u proseku beležio 7,2, poena, 1,9 skokova, 0,9 asistencija i 0,6 ukradenih lopti uz indeks korisnosti 6.

(Meridrian sport)

BONUS VIDEO KAD "ORLOVI" PEVAJU SRPSKU HIMNU: Bože pravde u Abu Dabiju pred Srbija - Australija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A DVA DANA POSLE TRAGEDIJE... Neverovatan spisak! Međunarodni olimpijski komitet objavio ko od Rusa može na Igre Pariz 2024