SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Matijas Lesor se seli u NBA ligu?

Novosti online

09. 08. 2024. u 21:43

Košarkaška reprezentacija Francuske plasirala se u finale olimpijskog turnira u košarci, pošto je posle drame porazila svetskog šampiona Nemačku 73:69, pa će se u finalu boriti sa Amerikancima za zlato. Vrlo bitnu ulogu u timu ima bivši centar Partizana.

СЕНЗАЦИОНАЛАН ТРАНСФЕР НА ПОМОЛУ: Матијас Лесор се сели у НБА лигу?

FOTO: M. Vukadinović

Matijas Lesor je faktički "do pola" iz tima istisnuo Rudija Gobera i ukrao mu deo minutaže sasvim opravdano, a dobre partije i u dresu nacionalnog tima, ranije Panatinaikosa sa kojim je postao šampion Evrope, nisu ostale van radara.

Tako je novinar SNY-a Ian Begli preneo ekskluzivno saznanje o interesovanju Njujork Niksa za Lesora, kojem bi to bio potencijalno prvi NBA angažman u karijeri.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Drugi pik na Draftu 2017. godine, kada ga je angažovala Filadelfija Seventisiksers, bi tako mogao po prvi put "preko bare", iako mu se sigurno ne žuri sa odlukom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Lesor je tokom prethodne kampanje u Evroligi u proseku davao 13.9 poena u Evroligi uz 6.3 skoka i u NBA-u bi mogao da uspe ukoliko bi dobio pravu šansu.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTKRIVEN PAKLENI PLAN OPOZICIJE I STRANIH AGENTURA: ŽELE VUČIĆEVU GLAVU NA BEOGRADSKOM MAJDANU!