"TREBA VREMENA DA SE UIGRAMO": Trener Partizana na startu priprema otkriva planove

Novosti online

20. 08. 2024. u 20:15

Košarkaši Partizana su počeli sa pripremama za novu sezonu.

ТРЕБА ВРЕМЕНА ДА СЕ УИГРАМО: Тренер Партизана на старту припрема открива планове

FOTO: AFOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da će "crno-beli" probati kroz treninge i utakmice da se uigraju i stignu do željene forme.

- Ovo je prvi trening, a odlučili smo da praktično ceo ovaj deo priprema boravimo u Beogradu. Odigraćemo dve utakmice ovde, a posle toga sledi turnir na Siciliji, turnir koji će Partizan organizovati, probaćemo da to bude na našim terenima na Kalemegdanu, a posle toga se selimo u Atinu. To je sve pre prve zvanične utakmice protiv Borca u ABA ligi - rekao je Obradović.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: AFOTO TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Za Partizan će u narednoj sezoni igrati Vanja Marinković, Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Karlik Džons, Frenk Nilikina, Dvejn Vašington, Mario Nakić, Tajrik Džons, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzeja Majk, Aleksa Dimitrijević i Balša Koprivica.

- Imamo u timu tri košarkaša koja su bila do kraja na Olimpijskim igrama i to Nilikina, Bonga i Marinković. Sa njima su obavljeni razgovori, ponuđen im je dodatni odmor, Vanja i Ajzak su odbili, dok je Frenk rekao da je umoran, tako da je on dobio mali dodatni odmor -rekao je trener Partizana.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je naveo da Bošnjaković ima problema sa povredom.

- Malo vremena ima, ali tako je kako je. Probaćemo kroz treninge i utakmice da se uigravamo. Sve iziskuje vreme. Videćemo koliko će biti potrebno vremena da dođemo do neke željene forme - istakao je Obradović.

BONUS VIDEO "DA VOLIM CRNO-BELE": Orila se poznata pesma na predstavljanju tima KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JANIK SINER DVAPUT PAO NA DOPING TESTU, A DOZVOLJENO MU DA IGRA! Skandal kakav tenis ne pamti! Ovo je nečuveno!