''SUDOVI ĆE ODLUČITI!'' Oglasio se agent DŽejmsa Nanelija

Filip Milošević

23. 08. 2024. u 19:15

Već nekoliko poslednjih dana traje saga između Partizana i bivšeg igrača crno-belih Džejmsa Nanelija, u kojoj su učestvovali Ostoja Mijailović predsednik ''parnog valjka'' i američki košarkaš.

СУДОВИ ЋЕ ОДЛУЧИТИ! Огласио се агент Џејмса Нанелија

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Sada se oglasio i Nanelijev menadžer.

 - Želim da komentarišem poslednja dešavanja u ime Džejmsa Nanalija, igrača koga zastupam.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Klub Partizan nastavlja sa napadima na Džejmsa u medijima i na svom sajtu. Napadaju ga jer navijači znaju da je krvario za Partizan tokom dve prethodne košarkaške sezone. Bio je miljenik navijača i želeli su da se Džejms vrati. Dakle, Klub oseća potrebu da opravda Džejmsovo izbacivanje iz Kluba.

Pre utakmice broj tri u prošlosezonskoj ABA šampionskoj seriji, igrač Crvene zvezde koji je osetio da mu je Džejms učinio nešto loše u drugoj utakmici serije, prišao je Džejmsu i stavio ruke na Džejmsov vrat. Nijedan trener/funkcioner Partizana nije bio tu da spreči eskalaciju ovog igrača Crvene zvezde. Dok je bio prikovan za zid i okliznuo se, Džejms je zamahnuo da se oslobodi, a udarac je bio snažan i igrač Crvene zvezde je zadobio modricu. Partizanov Džejlin Smit i drugi igrači Crvene zvezde su na patosu hodnika sklonili igrača Crvene zvezde sa Nanalija. Partizanov trener je odlučio da te večeri ne igra sa Džejmsom na terenu i Partizan je izgubio treću utakmicu, čime je serija okončana. Iako se branio, Partizan je odlučio da više nikada ne igra sa Džejmsom u narednim utakmicama Srpske lige, čime je završio sezonu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Od tada, Partizan je uložio odlučne napore da zaustavi Džejmsove pokušaje u traženju zaposlenja negde drugde, istovremeno pokušavajući da ga osramoti, da opravda svoju odluku pred svojim navijačima. Ali navijači znaju bolje i možda je najbolji pokazatelj svega koga je trener Željko Obradović koristio najviše u prve dve finalne utakmice protiv Crvene zvezde. Da više ne igra sa Džejmsom je nesumnjivo bila teška odluka za trenera Obradovića, jer je u najmanje četiri navrata tražio od Džejmsa da nastavi sa Partizanom u narednim sezonama dok se ne penzioniše. Sa onim što se dogodilo, Džejms je krenuo dalje i pustiće da sudovi i arbitri u ovom trenutku odluče o tome da li su naknadni postupci rukovodstva Partizana, koje smo odlučili da u ovom trenutku ne otkrivamo, opravdani.

Predsednik Partizana je govorio o Džejmsovoj tuči i o tome koliko je ona bila neprijatna nakon meteža kluba iz prethodne sezone sa eventualnim šampionom Real Madridom u plej-ofu Evrolige, kako bi to moglo da utiče na njegove šanse za licencu u Evroligi. Ne znam kako Evroliga odlučuje o tim stvarima, ali možda bi trebalo Partizanu da se više fokusira na to kako se ophodi prema svojim sadašnjim i bivšim igračima. Nesuglasice poput ovih sa igračima ne treba da se iznesu u javnosti, posebno kada su igrači kao što je Džejms dali toliko klubu - navodi se u saopštenju Bila Nefa, agenta Džejmsa Nanelija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje