POBEDA „BELIH“: Četvrta kontrolna utakmica košarkaša Sloge iz Kraljeva

G. ĆIROVIĆ

04. 09. 2024. u 13:42

Prvu pobedu u četvrtoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu ostvarili su košarkaši Sloge iz Kraljeva na svom parketu.

ПОБЕДА „БЕЛИХ“: Четврта контролна утакмица кошаркаша Слоге из Краљева

G.Šljivić (arhiva)

Kraljevački „beli“ su u novoj hali kraj Ibra savladali Ivanjicu s rezultatom 65:56 (15:8, 16:9, 27:15, 7:24).

Najefikasniji u redovima Sloge bili su kapiten Matović i Simović sa po 12 poena, dok je američki internacionalac Holand ubacio osam.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

ZA MENE JE ĐOKOVIĆ RIVAL: Tenisko čudo iz Srbije šokiralo javnost