ZBOGOM! Kajl Hajns se dirljivim pismom oprostio od košarke

Tanjug

04. 09. 2024. u 13:55

Američki košarkaš Kajl Hajns saopštio je danas da je završio igračku karijeru.

ЗБОГОМ! Кајл Хајнс се дирљивим писмом опростио од кошарке

FOTO: EPA

Hajns (38) je igračku karijeru u Evropi počeo 2008. godine u italijanskoj ekipi Veroli, a potom je nastupao za Brose Bamberg, Olimpijakos, CSKA i Olimpiju iz Milana. On je poslednje četiri godine igrao za Olimpiju.

"Dolazak u Evropu mi je dao priliku da rastem kao osoba i da se takmičim na najvišem nivou. 16 godina sam živeo snove igrajući profesionalnu košarku. Individualna i timska priznanja znače mnogo, ali nisam zbog njih igrao košarku. Igrao sam je zbog rada, ljubavi i prilike da se takmičim svakog dana", napisao je Hajns na društvenim mrežama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Hajns je u karijeri osvojio četiri Evrolige, a tri puta je bio proglašen za najboljeg defanzivnog igrača u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

Američki košarkaš je u Evroligi odigrao 425 utakmica, a zabeležio je 3.339 poena, 1.855 skokova, 510 asistencija, 287 ukradenih lopti i 320 blokada.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO IZA KULISA: Scena iz svlačionice košarkaša Srbije posle olimpijske bronze

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NEISTINE, OBMANJIVANJE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO! FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

"NEISTINE, OBMANjIVANjE NARODA, NEVASPITANO, BAHATO!" FK Radnički iz Kragujevca: Mrkela inicijator incidenta, laž je da je devojčica povređena

Crvena zvezda je savladala kragujevački Radnički u prvenstvenom meču igranom u Milanovcu, a taj trijumf aktuelnog šampiona su u drugi plan bacili navijači iz Kragujevca skandaloznim ponašanjem. Uprava Radničkog od odgovornosti ne beži, ali i oštro odgovara sportskom direktoru Zvezde Mitru Mrkeli, na njegovo saopštenje za javnost.

04. 09. 2024. u 13:27

Komentari (0)

ODLUKA PORODICE - BEZ OBDUKCIJE: U jednom trenutku više nije mogao da diše, noćas se stanje naglo pogoršalo i više nije bilo spasa