O'NIL ISPROZIVAO JOKIĆEVOG RIVALA: On je najgori košarkaš u istoriji NBA lige (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

05. 09. 2024. u 21:42

ŠEKIL O'Nil poznat je kao neko ko govori ono što misli. Tako je bilo i sad kad je dobio pitanje ko je najgori igrač u istoriji NBA lige.

ОНИЛ ИСПРОЗИВАО ЈОКИЋЕВОГ РИВАЛА: Он је најгори кошаркаш у историји НБА лиге (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Legendarni centar je u razgovoru za "Kompleks" otkrio koga smatra najgorim u "igri pod obručima".

- Rudi Gober - odgovorio je Šek i dodao ovo o Jokićevom rivalu pod obručima, centru koji je višestruki dobitnik nagrade za najboljeg defanzivca lige:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ben Simons je još jedna propalica, a sad ću vam još jednom reći zašto je Gober takav. Potpišete ugovor vredan 250 miliona, pokažite mi da ste vredni tog ugovora. Postoji razlog zašto ja hodam čudno i ne mogu lepo da okrenem glavu, to je zato što sam ja pokazao da vredim 120 miliona dolara. I sada kada imate igrače koji j**u sistem tako što uzmu mnogo novca i ne mogu dobro da igraju, takve ljude ne poštujem. Svaki put kada izjavim ovako nešto ljudi misle da ja samo mrzim nekoga, ali pričam istinu. Imamo učitelje, vatrogasce i doktore koji rade prave poslove za smenšne pare - rekao je O'Nil.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Gober je član Minesote i nedavno je osvojio srebrnu medalju na Olimpijskim igrama sa reprezentacijom Francuske.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio