AMATERSKI KLUB VELIKOG SRCA: Iz Niša dolazi košarkaški klub kakvog u Srbiji nema!

Александар Илић
Aleksandar Ilić

14. 09. 2024. u 08:26

SRBIJA je zemlja košarke, a pored profesionalne lige, ima i amatersku, u jedno takvoj, AKL Niša - posebno se ističe "Brew Crew", koji postoji 10 godina, ali pod ovim imenom nastupa prethodnih pet sezona.

АМАТЕРСКИ КЛУБ ВЕЛИКОГ СРЦА: Из Ниша долази кошаркашки клуб каквог у Србији нема!

FOTO: Privatna arhiva

Pokretač ideje bio je Nikola "Docko" Smiljković, koji je izrastao u ikonu kluba, a vremenom je krucijalne odluke prepuštao i mlađim članovima kluba.

"Brew Crew" se ističe  kao klub koji odlikuje entuzijazam, ljubav i posvećenost. Iako se takmiče u AKL, organizaciono, klub je daleko iznad toga, a zbog sjajne atmosfere koja ih krasi očekuju da to i rezultati prate u sezonama koje dolaze. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Veliki plus za ovaj niški kolektiv je što je u poslednje tri sezone očuvao okosnicu i bazu ljudi koja entuzijazmom pokazuju da je "nemoguće" van njihovog vokabulara. Tim se svakonevno unapređuje u svim aspektima, a u novu, desetu jubilarnu sezonu ulaze sa velikom motivacijom. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dekadu postojanja klub obeležavaju i jednim novitetom. Nakon spontanog druženja sa košarkaškim entuzijastima iz Beograda došli su na ideju da osnuju klub i u prestonici Srbije koji će se takmičiti pod imenom "Brew Crew #011" i to u Amaterskoj Superligi Beograda. 

FOTO: Privatna arhiva

Klub, veliku pažnju poklanja marketingu, a ono što je od rezultata bitnije jeste dobro druženje i hemija koja se razvila između članova kluba koji su postali kao jedna velika porodica. Sve to je prepoznao i podkast "Luka i Kuzma", koji ne samo da su pričali o klubu, već će svojim prisustvom uveličati početak nove sezone ovog niškog kluba. 

Lepa slika dolazi sa juga Srbije, a nema sumnje da bi ovakav primer trebalo da slede i mnogi drugi kolektivi koji bi trebalo da atmosferu i drugarstvo stavili ispred rivalstva.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao