"IGRAO KAMPACO ILI NE, NIJE VELIKA RAZLIKA!" Željko Obradović se oglasio pred utakmicu Real Madrid - Partizan

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

09. 10. 2024. u 15:28

PARTIZAN u 2. kolu Evrolige gostuje Real Madridu i pokušaće da napravi iznanđenje. Očekivanja pred ovaj meč izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

ИГРАО КАМПАЦО ИЛИ НЕ, НИЈЕ ВЕЛИКА РАЗЛИКА! Жељко Обрадовић се огласио пред утакмицу Реал Мадрид - Партизан

Foto: Profimedia

Strateg "parnog valjka" je svestan ko je naredni rival njegove ekipe.

- Znamo šta je Real i koliko je to dobar tim. Spremali smo se i probaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu u ovom trenutku. Svesni smo njihovih kvaliteta, ali i naših. Razgovarali smo sa igračima, odradili tri dobra treninga kao pripremu za tu utakmicu. Probaćemo da igramo na način kako smo igrali poslednju utakmicu, čak i onako kako smo igrali u Vitoriji, ali potrebno je da se drži koncentracija svih 40 minuta, to je ono što nam je falilo u toj utakmici - rekao je Obradović.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

"Kraljevski" klub će na ovoj utakmici biti oslabljen ne igranjem prvog plejmejkera Fakunda Kampaca koji je zaradio suspenziju zbog nedoličnog ponašanja prema sudijama na utakmici sa Bajernom.

- Kampaco je igrač koji utiče na igru Reala, ali imaju takav tim da svi ostali igrači mogu da preuzmu njegovu ulogu. Izuzetan kvalitet i ništa to nije novo. Real ima najviše ambicije, a on ne može da ima manju ambiciju nego da bude šampion Evrope. Igrao Kampaco ili ne, nije neka velika razlika. Opet ponavljam, radi se o fantastičnom igraču.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ipak, Real će biti jači za Marija Hezonji koji se posle bolseti zbog koje je izgubio skoro osam kilograma vratio u tim.

- Što se tiče Hezonje, sve njegove kvalitete već znamo. On je jedan od najboljih šutera u evropskoj košarci. Naravno da je i on itekako bitan igrač za njih.

Ipak, i Partizan neće biti kompletan. Ekipa je na put krenula sa 13 igrača (posle Madrida putuje u Podgoricu), a van sastava su Ajzea Majk i Aleksa Dimitrijević.

- Sve je isto, nepromenjeno. Ovde će ostati Ajzea Majk i Dimitrijević. Idemo na put sa 13 igrača - zaključio je Obradović.

Podsetimo, utakmica Real Madrid - Partizan igra se u četvrtak od 20.45.

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ HARA KINOM: Evo šta je zaradio pobedom nad Kobolijem