"ODIGRALI SMO DOBRU UTAKMICU, ČESTITAM IGRAČIMA": Trener Zvezde posle meča sa Igokeom

Novosti online

12. 10. 2024. u 21:20

Košarkaši Crvene zvezde su u Beogradu pobedili Igokeu 91:68 u meču četvrtog kola regionalne ABA lige. Nedović je zbog povrede propustio večerašnji duel.

ОДИГРАЛИ СМО ДОБРУ УТАКМИЦУ, ЧЕСТИТАМ ИГРАЧИМА: Тренер Звезде после меча са Игокеом

FOTO: M. Vukadinović

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je da ne zna da li će Nemanja Nedović zbog povrede biti spreman za naredni meč.

- Nedović ima istegnuće mišića, na terapijama je, pitanje je od dana do dana. Ne znamo da li će biti spreman za naredni meč - rekao je Sferopulos.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Trener Zvezde je čestitao igračima na pobedi protiv Igokee.

- Čestitam igračima na načinu na koji su odigrali utakmicu. Veoma koncentrisano, fokusirano uz dobru odbranu. Igrali smo protiv dobrog tima sposobnog da kazni greške. Svako ko je bio na terenu je imao dobar pristup, odigrali smo dobru utakmicu - naveo je Sferopulos.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bio je Majk Daum, koji je postigao 16 poena.

- Majk ima kvalitet, može da donese mnogo rešenja sa perimetra, posta, ali može da dominira i u reketu zbog visine. Defanzivno daje dosta energije i odlično štiti reket. On je igrač koji odlično odgovara na sve zahteve i zadatke koje postavljam pred njega. Veoma sam zadovoljan s njim, upravo je igrač kakav smo očekivali i da će da bude sposoban da pomogne timu - rekao je Sferopulos.

Crvena zvezda će u utorak, 15. oktobra gostovati Fenerbahčeu u 3. kolu Evrolige, dok će tri dana kasnije dočekati Barselonu.

BONUS VIDEO Delije pune Beogradsku arenu pred meč Zvezda - Baskonija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)