"TREBA DA ODIGRAMO PAMETNO I STRPLJIVO": Željko Obradović pred meč sa Makabijem

Novosti online

17. 10. 2024. u 07:22

Košarkaši Partizana u četvrtak, od 20.05 časova, gostuju u Beogradu, u Hali "Aleksandar Nikolić", Makabiju iz Tel Aviva u četvrtom kolu Evrolige.

ТРЕБА ДА ОДИГРАМО ПАМЕТНО И СТРПЉИВО: Жељко Обрадовић пред меч са Макабијем

Foto: Profimedia

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje zahtevnu utakmicu sutra protiv Makabija iz Tel Aviva i da ekipa treba pametno da odigra.

- Ovo je jedini trening koji smo mogli da napravimo pred ovu utakmicu. Mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica. Treba da se pripremimo da odigramo pametno i strpljivo i bez srljanja. Ono što je karakteristično za igru Makabija, da imaju visok ritam utakmice, da su za to zaslužni njihovi plej igrači, čak i Li koji se priključio pre nekoliko dana, tu su Blat i Dibartolomeo - rekao je Obradović.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Foto: Profimedia

Trener Parizana je izjavio da Makabi upućuje dosta šuteva za tri poena posle kojih ide na skok u napadu.

- To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju, da im ne dozvolimo lagan kontranapad i sekundarni kontanapad. Imaju dosta set plej akcija posle tajm-auta. Mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica - rekao je Obradović.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Trener crno-belih je rekao da ne zna koliko će ljudi moći da prisustvuje utakmici i da će se sve bolje čuti zbog takve situacije. Partizan je u prošlom kolu zabeležio prvu pobedu, Obradović je naveo da je važno što je ekipa dobro odigrala u prelomnim trenucima utakmice.

- Meni je jasno dokle ovaj tim može da ide. Važno je da ekipa dobro reaguje, juče je ekipa dobro reagovala. Video-analiza je nešto što pomaže igračima da shvate gde su grešili. Svi igrači su zdravi i spremni za ovaj meč - rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana posle tri kola ima jednu pobedu i dva poraza, dok Makabi ima učinak 2-1.

BONUS VIDEO "DA VOLIM CRNO-BELE": Orila se poznata pesma na predstavljanju tima KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi