"UKAPIRALI SMO ŠTA TRENER TRAŽI!" Nikola Kalinić pred Zvezda - Barselona: Rano je pričati da li je kliknulo sve u ekipi, ali...

Novosti online

17. 10. 2024. u 19:09

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić rekao je pred meč protiv Barselone da očekuje punu Arenu protiv Barselone i istakao da je njegova ekipa u dobrom nizu u Evroligi.

УКАПИРАЛИ СМО ШТА ТРЕНЕР ТРАЖИ! Никола Калинић пред Звезда - Барселона: Рано је причати да ли је кликнуло све у екипи, али...

FOTO: M. Vukadinović

Pred meč četvrtog kola Evrolige koji se igra u petak u 20 časova u izvesno rasprodatoj Areni Kalinić ne želi da ekipu zahvati euforija jer je sezona tek počela. 

"Rano je još pričati da li je kliknulo sve u ekipi. Dve-tri utakmice nisu neko merilo, tek smo u oktobru, još nismo stigli ni do Nove godine. Ukapirali smo šta trener traži od nas, našli svoje uloge, sve to leže na mesto i sve ide u dobrom smeru", rekao je Kalinić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Košarkaši Crvene zvezde lideri su na tabeli Evrolige kao jedini tim bez poraza u dosadašnjem delu takmičenja i dočekuju Barselonu koja ima učinak 2-1 i nije izgubila od šampiona Srbije i ABA lige od oktobra 2017. godine.

"Očekujemo dobru utakmicu. Hoćemo da igramo što bolje, da postavimo dobre principe da se uigramo i osetimo ko šta radi. Poslednjih par utakmica izgledamo sve bolje i bolje i to nam je cilj, da igramo što bolje i gradimo dobre navike koje će nam pomoći da dobijamo utakmice. Očekujemo punu Arenu. Dobar je momenat. U dobrom smo nizu u Evroligi, navijači to cene", dodao je Kalinić.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA


Srpski košarkaš je do ovog leta igrao u Barseloni i zna kakav kvalitet ima njegov bivši klub.

"Barsi je uvek cilj Fajnal for i titula, takav tim su napravili i ove godine. Mislim da su atletski bolji ove godine, sa malo manje iskustva, ali su potentna ekipa. Moramo da zaustavimo njihovo trčanje i kontrolišemo utakmicu sa navijačima i pokušamo da odigramo odbranu kao u prošlim utakmicama. Naravno i da pokušamo da pobedimo", istakao je Kalinić.


Ne želi da izdvaja srpskpi as nijednog igrača narednog rivala kao posebnu pretnju. 

"U poslednjih nekoliko utakmica Kevin Panter igra odlično, ali mislim da oni zaista imaju sastav u kojem može bilo ko da iskoči. Imaju 12 izuzetnih igrača, ne bih nikoga izdvajao. Panter, Jan Veseli i Nikolas Laprovitola su igrači koji znaju kako se igraju ovakve utakmice i možda bi na njih trebalo obratiti posebnu pažnju. Tu su i španski i igrači koji mogu da ti saspu 15, 20 poena. Trebalo bi biti zato oprezan", zaključio je Kalinić.

 

BONUS VIDEO: Ovako je Nikola Jokić dočekan na aerodromu "Nikola Tesla" posle Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAKU PUKO FILM! Đoković postavio ultimatum teniskim vlastima - počeo rat kakav beli sport ne pamti!