"TO JE NAJVAŽNIJA STVAR!" Željko Obradović se oglasio posle još jedne pobede u Evroligi

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 10. 2024. u 23:00

PARTIZAN je upisao drugi vezani trijumf u Evroligi, a zadovoljan posle još jedne pobede bio je trener crno-belih Željko Obradović.

ТО ЈЕ НАЈВАЖНИЈА СТВАР! Жељко Обрадовић се огласио после још једне победе у Евролиги

FOTO: M. Vukadinović

"Parni valjak" je savladao Makabi sa 91:79. Strateg kluba iz Husmke je posebno apostrofirao zalaganje igrača.

- Zadovoljstvo je veliko kada vidimo naše igrače da reaguju pozitivno i da se dobro ponašaju, da imaju elan za svaki dan i rad. Imali smo problema na skoku, ali smo posle i taj segment uspeli da iskontrolišemo. Kasnije smo igrali pametno i uspeli smo da istaknemo naše vrline i pre svega njihove mane - rekao je Obradović.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Jedan detalj sa utakmice je posebno ostao upečatljiv. To je situacija kad su se trojica igrača Partizana bacila za loptu, iako je meč bio rešen.

- Naravno, to je najvažnija stvar i to je pokazatelj ono što predstavlja tim u ovom trenutku. Kada se trojica igrača bace za loptu na 20 sekundi do kraja, kada je sve već rešeno, to je odlika ovog tima od prvog dana i treba im čestitati na tome. Sve je logično za početak sezone, potrebno je da se stvore rutina i mehanizmi, tako da mi je sve ovo normalno.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Isak Bonga je odigrao još jednu dobru utakmicu i već je postao miljenik navijača.

- Bonga je iskusan igrač, on je osvojio zlato sa Nemačkom. Može da pokrije više pozicija, igra konstantno, kao i ekipa što mi je jako važno. Pokuševski je odigrao izvanrednu utakmicu kada je Bonga izašao sa parketa, to mi mnogo znači jer je pametno čitao situacije i pomogao nam da dođemo do pobede - zaključio je Obradović.

Podsetimo, Partizan je trenutno na učinku 2-2 i u naredom kolu dočekuje Virtus.

BONUS VIDEO: Ovako je Nikola Jokić dočekan na aerodromu "Nikola Tesla" posle Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČETVORICA SRBA PROGLAŠENA ZA NEPRIJATELJE UKRAJINE! Tri fudbalska reprezentativca i trener uradili ovo - i našli se na crnoj listi