SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici

Novosti online

22. 10. 2024. u 19:16

Novak Đoković nije mogao da ne reaguje. Ne posle onoga što se desilo u Podgorici.

СРАМ ВАС БИЛО, ЦРНОГОРЦИ! Новак Ђоковић се огласио због дешавања у Подгорици

Foto AP

Podsetimo, skandalozno ponašanje domaćih navijača obeležilo je u ponedeljak uveče derbi 5. kola ABA lige između Budućnosti i Crvene zvezde u krcatoj "Morači".

Zvezda je posle velike drame pobedila Budućnost, a sudije su čak tri puta prekidale meč zbog nedopustivih ispada domaćih navijača.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sjajan derbi pao je u drugi plan zbog sramnih povika i prekida, a na meti podgoričkih "varvara", kako sebe zovu najvatrenije pristalice crnogorskog sportskog giganta, bio je srpski košarkaš Nemanja Nedović.

Tačnije, njegova supruga Mina.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nakon jednog nesportskog faula koji je napravio na meču, naš reprezentativac se našao na žestokom udaru publike. Domaći navijači vređali su suprugu srpskog košarkaša i ubacivali tvrde predmete na teren, pa su sudije u poslednjoj deonici odlučile da povuku ekipe sa parketa dok se ne isprazni deo tribina.

Dok su igrači Zvezde išli ka tunelu, pojedini navijači Budućnosti stajali su u neposrednoj blizini i vređali Nedovića, a on im i nije ostao dužan, što možete videti na snimku koji je pred vama:

Ipak, sama činjenica da se bezdušno vređala supruga sportiste, nadjačala je sve ostale vulgarnosti sa ove utakmice.

A Nedović je, baš zato, uradio ono što Novak Đoković radi kada ga publika vređa, ili se nesportski ponaša na njegovim mečevima - počeo je da "diriguje" navijačima.

Videvši šta je srpski košarkaš uradio u tim trenucima, Nole je u svojoj Instagram "priči" objavio taj snimak i dopisao:

"Podrška za brata"

Novak Đoković i podrška Nemanji Nedoviću na Instagramu posle incidenata na utakmici Budućnost - KK Crvena zvezda / Foto: Printskrin Instagram/djokernole

Šta je Nedović uradio posle utakmice Budućnost - Crvena zvezda?

Podsetimo, posle svega što se dogodilo, pomenuti Zvezdin košarkaš se oglasio na društvenim mrežama. Prvo je objavio zajedničku fotografiju sa suprugom i sa ćerkom.

Odmah posle toga je na Instagramu postavio i jedan kratak snimak, odnosno citat popularnog repera Drejka:

"Vama ostalima, onima koji ne veruju, koji su neuspešni, koji brišu tvitove, vi me činite ljutim. Pogledajte me u oči, želite da uradite nešto? Tako sam i mislio", izgovara Drejk na tom snimku.

Foto: Printskrin

 

I supruga Nemanje Nedovića, Mina, javila se putem svog Instagram naloga, objavivši samo jednu fotografiju. Na njoj je bio prikazan samo rezultat utakmice, a uz nju je napisala jednu rečenicu koja je izazvala pažnju javnosti.

- Neda dirigent - napisala je Mina, aludirajući na pomeuti Nemanjin gest kada je simulirao dirigenta dok su navijači vređali nju.

Foto: Printskrin

 

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru