AMERIKA BRUJI O SRBINU: Toronto pobedio Filadeliju, a o slavlju Rajakovića se priča (VIDEO)

Novosti online

26. 10. 2024. u 09:30

TORONTO Raptorsi savladali su Filadelija seventisikserse u drugom meču NBA sezone, a rezultat je bio 115:107. Nakon meča u svlačionici je briljirao Darko Rajković.

АМЕРИКА БРУЈИ О СРБИНУ: Торонто победио Филаделију, а о слављу Рајаковића се прича (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Filadelija je igrala bez Džoela Embida i Pola Džordža, dok kanadski tim nije imao Ar Džej Bereta i Kelija Olinika u svojim redovima. 

Neizvesno je bilo, sa rezultatskim klackalicama u prva dva kvartala, a onda je Toronto došao do deset poena prednosti u završnici poluvremena, što je na kraju bilo dovoljno da obezbedi trijum četi Darka Rajakovića. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Najefikasniji kod pobednika bio je Skoti Barns sa 27 poena, dok je Poltl ubacio 19. Kod File istakao se Keli Ubre sa 28 poena.

Posle meča i velike pobede  Rajaković je mirno ušao u svlačionicu, ali onda nije mogao da zadrži emocije i sreću i počeo je da skače i viče. 

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Fantastičan posao. Velika pobeda. Ali, pre svega neverovatan primer kako se igra pobednička košarka i kako je tim iznad svega. Niko nije popunjavao statistiku. Si-Bi (Kris Bušer) igrao si sjajno, pričao je Rajaković a onda uzeo lanac koji dobija najbolji pojedinac meča i uručio ga Skotiju Barnsu, lideru ove ekipe. 

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014? 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I REČI KOJE ODZVANJAJU AMERIKOM: Zbog ovoga je najbolji košarkaš današnjice (VIDEO)