JOVANOVIĆ OPTIMISTA: Bez obzira na igru Krke, moramo da budemo okrenuti sami sebi

Novosti online

14. 11. 2020. u 15:24

TRENER košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas, pred duel protiv Krke, da bez obzira na igru protivnika, njegova ekipa mora svaku utakmicu da bude okrenuta sami sebi.

ЈОВАНОВИЋ ОПТИМИСТА: Без обзира на игру Крке, морамо да будемо окренути сами себи

Foto: N.Paraušić

- U nedelju igramo utakmicu protiv Krke koja je u svih šest kola, bez obzira na krajnji rezultat, pokazala vrlo sličnu igru. Imaju jasnu ideju šta žele u napadu i odbrani, igraju jako agresivnu odbranu, kako na celom, tako i na pola terena i pokušavaju na taj način da uspostave svoj ritam utakmice", rekao je Jovanović, prenosi klub.

- U napadu igraju jako široko gde su pozicije četiri i pet pretnja u šutu za tri poena i tako otvaraju veliki prostor za igru bekova", dodao je on.

Košarkaši Mege sutra dočekuju Krku u utakmici sedmog kola ABA lige.

Posle šest odigranih kola, Mega ima skor 4-2, dok je Krka zabeležila jednu pobedu i pet poraza.

- Mi moramo svaku utakmicu da budemo okrenuti sami sebi. Jako smo mlad tim koji ima prostor za napredak u svim segmentima igre i svaki duel u ovom takmičenju mora da nam bude prilika za to. Verujem da možemo da pružimo još jednu kvalitetnu utakmicu, a uslov za to je da budemo koncentrisani na oba dela terena svih 40 minuta igre", rekao je Jovanović.

Bek Mege Dejšon rekao je da posle pobede u prošlom kolu u Čačku, njegova ekipa želi da nastavi u pravom smeru.

- U utakmici protiv Krke moramo da budemo fokusirani svih 40 minuta. U prošlom kolu smo odigrali dobro, vratili se na pobednički kolosek. U odnosu na taj meč želimo da nadgradimo našu igru i nastavimo u pravom smeru", rekao je Smit.

Klub je naveo i da je na poslednjem redovnom testiranju, koje se vrši pred svaku utakmicu ABA lige, jedan igrač Mege bio pozitivan na kovid-19, i u skladu sa propisima se nalazi u samoizolaciji uz blaže simptome virusa.

Utakmica Mega - Krka se igra se sutra od 13.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica" bez prisustva publike.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)