SAŠA OBRADOVIĆ: Alba u dobrom ritmu, mi želimo pobedu!

Tanjug

14. 12. 2020. u 12:38

Alba dolazi u Beograd u dobroj atmosferi nakon nekoliko važnih pobeda, moraćemo da odigramo čvrsto i motivisano jer želimo pobedu, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović.

САША ОБРАДОВИЋ: Алба у добром ритму, ми желимо победу!

Foto: ABA liga

Alba stiže u Beograd nakon pobeda protiv Valensije i Fenerbahčea, sa skorom 5-7, dok je Zvezda u lošoj seriji od četiri uzastopna poraza i ima skor 4-9.

"Vrlo dobra ekipa koja zna da poremeti protivničku ekipu promenama ritma i odbrana. Iskusni su, igraju dosta dugo zajedno i vođeni su od strane dva vrlo iskusna plejmejkera Sive i Grejndžera, koji igraju za ekipu i razigravaju i druge", istakao je Obradović, nekadašnji košarkaš i trener Albe, za klupski sajt.

Najiskusniji prvotimac crveno-belih Marko Simonović, takođe nekadašnji član Albe, ističe da je berlinski tim sjajan spoj mladosti i iskustva, odlično vođen od strane španskog trenera Garsije Aita.

"Stil je isti godinama, a otkad je na klupu seo Španac, igraju brzo, u tranziciji su, puno trče, puno šutiraju puno za tri poena, ali su i vrlo nezgodni sa promenama odbrane. Najdominantniji igrač je Luk Sikma i sa ovakvom ekipom koja je brza morate da odigrate sa maksimalnom koncentracijom i vrlo čvrsto u odbrani. Mi smo odigrali stvarno dobru utakmicu u subotu protiv FMP-a i želimo da nastavimo na isti način, posebno jer nam već u petak stiže Valensija", istakao je Simonović.

Utakmica 14. kola Evrolige između Crvene zvezde i Albe igra se sutra od 19 sati.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?