ZVEZDA POŠTUJE MEGINE KLINCE: Radonjić traži respekt rivala i čvrstu igru

Novosti online

31. 01. 2021. u 14:44

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da pokažu maksimalno poštovanje Megi u predstojećoj utakmici.

ЗВЕЗДА ПОШТУЈЕ МЕГИНЕ КЛИНЦЕ: Радоњић тражи респект ривала и чврсту игру

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

"Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra od 18.00 igrati protiv Mege u 17. kolu ABA lige.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić je naveo da je Mega do sada pokazala da ima veliki kvalitet, ne samo zbog plasmana na tabeli, već i igara.

"Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bismo došli do bodova", kazao je Dobrić.

Zvezda ima 11 pobeda i dva poraza, dok Mega ima skor 11/5 u regionalnom takmičenju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?