TREĆI UZASTOPNI PORAZ DENVERA: Jokića "usporava" tim

G. K.

09. 02. 2021. u 19:48

IGRA Nikola Jokić ove sezone košarku života, međutim, ekipa Denvera ga uopšte ne prati u tome, pošto su i pored nove maestralne partije srpskog centra i 23. uzastopnog ostvarenog dabl-dabl (35 poena, 12 skokova i šest asistencija), Nagetsi upisali novi poraz, 11. ukupno, ovog puta od Milvokija, rezultatom 125:112, čime su pali na osmu poziciju Zapadne konferencije.

ТРЕЋИ УЗАСТОПНИ ПОРАЗ ДЕНВЕРА: Јокића успорава тим

foto: EPA

Ponovo je visoki Somborac bio usamljen u redovima ekipe iz Koloroda, odigravši još jednu MVP partiju, međutim to opet nije bilo dovoljno za trijumf njegove ekipe.

Posle pauze se u roster ekipe vratio Džamal Marej, ali bez preteranog učinka, s obzirom na to da je za gotovo 40 minuta na parketu ostvario samo 11 poena, tri skoka i četiri asistencije.

Nema sumnje da popularni Džoker trenutno više od ikoga zaslužuje MVP priznanje, međutim ukoliko se Denver ne trgne i počne da pobeđuje, ta nagrada će ostati samo san.

- Poslednje tri utakmice smo izgubili od ekipa koje nijednom nismo pobeđivali ove sezone, imali smo težak raspored. Moramo da igramo bolje svi, kolektivno i individualno. Moramo da nađemo način da pronalazimo lake otvorene šuteve. To nije stvar jednog igrača, već kolektiva. Frustracija je dobra stvar, nadam se da nas to može samo učiniti boljim - istakao je Jokić nakon meča.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?