PORAZ SRPSKIH TIMOVA: Jokić uzalud punio koš Vašingtona, Marjanović koristi šansu (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2021. u 08:25

KOŠARKAŠI Vašingtona pobedili su prošle noći u gostima ekipu Denvera sa 112:110, a pobede u NBA ligi upisali su i Filadelfija, Bruklin i Njujork.

ПОРАЗ СРПСКИХ ТИМОВА: Јокић узалуд пунио кош Вашингтона, Марјановић користи шансу (ВИДЕО)

Foto: AP

Vašington je do pobede vodio Bredli Bil sa 33 poena, Rui Hašimura je dodao 20, dok je Rasel Vestbruk postigao 16 poena, uz deset skokova i isto toliko asistencija.

U redovima Nagetsa najefikasniji je bio Džamal Marej sa 34 poena, dok je Nikola Jokić za 38 minuta na terenu upisao 24 poena, 11 skokova i tri asistencije. Fakundo Kampaco je mogao da bude heroj Denvera, ali je promašio trojku za pobedu uz zvuk sirene.

Denver sada ima 17 pobeda i 15 poraza, dok Vašington ima skor 12/18.

Košarkaši Filadelfije pobedili su na svom terenu Dalas sa 111:97.

Najbolji u redovima pobedničkog tima bili su Džoel Embid sa 23 poena i devet skokova i Ben Simons i Set Kari sa po 15 ubačenih poena.

U ekipi Dalasa, Luka Dončić je postigao 19 poena, Džoš Ričardson 13, a Tim Hardavej Džunior 12 poena. Srpski centar Boban Marjanović na terenu je proveo 17 minuta i za to vreme je upisao sedam poena i 12 skokova.

Filadelfija je prva na Istoku sa 22 pobede i 11 poraza, dok je Dalas deseti na Zapadu sa skorom 15/16.

Košarkaši Bruklina vezali su i osmi uzastopni trijumf pošto su prošle noći na svom terenu slavili protiv Orlanda sa 129:92.

Kajri Irving je za pobednički tim ubacio 27 poena, uz devet asistencija, dok je Džejms Harden postigao 20 poena uz devet skokova i sedam asistencija. Orlandu nije pomogla ni dobra partija Nikole Vučevića koji je meč završio sa 28 poena i 12 skokova.

Njujork je pobedio Sakramento sa ubedljivih 140:121 i tako upisao petu pobedu u poslednjih sedam utakmica.

Nikse je do pobede vodio Imanuel Kvikli sa 25 poena, poen manje ubacio je Aleks Bruks, dok je Džulijus Rendl zabeležio 21 poen i 14 skokova.

U redovima Sakramenta, koji su izgubili i deveti meč u nizu, najbolji su bili Dearon Foks sa 29 i Harison Barns sa 22 poena. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije igrao.

Košarkaši Memfisa su na svom terenu pobedili Los Anđeles Kliperse sa 122:94, predvođeni Tajusom Džounsom koji je postigao 20 poena, dok je Milvoki vezao četvrtu uzastopnu pobedu pošto je bio bolji od Nju Orleansa sa 129:125.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti