MILOJEVIĆ PRED MEGU: Očekujem čudnu utakmicu, nemamo prava na kiks ako želimo da zadržimo prvo mesto

Novosti online

03. 04. 2021. u 12:00

TRENER košarkaša Budućnosti Dejan Milojević izjavio je da je njegov tim favorit u meču protiv Mege, ali i da lično očekuje čudnu utakmicu protiv bivšeg kluba.

МИЛОЈЕВИЋ ПРЕД МЕГУ: Очекујем чудну утакмицу, немамо права на кикс ако желимо да задржимо прво место

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Ekipa iz Podgorice sutra od 12 sati u "Morači" dočekuje Megu u 24. kolu ABA lige, a taj susret biće poseban za trenera Budućnosti, koji je veliki deo trenerske karijere proveo upravo na klupi beogradskog kluba.

- Lično, očekujem čudnu utakmicu. Posle deset godina u Megi, na suprotnoj sam strani. Moramo da se resetujemo nakon poraza u Evrokupu i da se fokusiramo na ABA ligu. Ako želimo da zadržimo prvo mesto, nemamo prvo na kiks do kraja ligaškog dela - rekao je Milojević u najavi meča, prenose "Vijesti".

Podgoričani su na učinku 17-3, dok ekipa Vladimira Jovanovića trenutno zauzima peto mesto na tabeli regionalne lige sa skorom 14-9.

- Mega je najprijatnije iznenađenje. Igrali su sjajnu sezonu, opet su afirmisali mlade igrače. Vlada Jovanović je sjajno uradio posao ove godine. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i motivisani da bismo pobedili. Favoriti smo, kvalitetni smo, ali da bi kvalitet došao do izražaja mora energija da bude na maksimalnom nivou - poručio je Milojević.

Mega je u prvom meču ove sezone savladala Budućnost na domaćem terenu sa 78:72, a košarkaš Podgoričana Džastin Kobs zna kako treba igrati protiv mlade ekipe.

- Radi se o ekipi sa mnogo mladih igrača, koji vole da igraju brzu košarku. Pobedili su nas u prvom meču. Moramo zaustaviti Petruševa i Simonovića, koji igraju veoma dobro. Potrebno je da zagradimo reket i ne dozvolimo im poene iz ofanzivnog skoka. Očekujem dobru utakmicu, sa jakim tempom i velikim brojem šuteva - rekao je Kobs.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu