TENISKI SVET U NEVERICI! Novak Đoković ovo nije zaslužio pred početak Olimpijskih igara

Novosti online

25. 07. 2024. u 08:35

Potpuni raspad olimpijskog turnira u tenisu! Poslednja vest je da se sa njega povukao Janik Siner i da će umesto najboljeg tenisera na ATP listi trenutno u singl konkurenciju upasti odlični italijanski dublaš Andrea Vavasori koji je van najboljih 200 u singl konkurenciji. To znači i da će Karlos Alkaraz biti prvi nosilac, a Novak Đoković drugi i da neće moći da se sastanu sve do finala.

ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Новак Ђоковић ово није заслужио пред почетак Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

A bukmejkeri su iznenadili mnoge kada su srpskog tenisera Novaka Đokovića smestili na drugo mesto favorita za osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama. Ovo je izazvalo brojne reakcije u javnosti, posebno zbog činjenice da je Đoković dugo bio treći favorit, iza Karlosa Alkaraza i Janika Sinera.

Međutim, nakon povlačenja Sinera, Đoković je skočio na drugo mesto favorita, ali uz kvotu od 3,50, što je znatno više u poređenju sa Alkarazovom kvotom od 1,75.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Povreda najboljeg srpskog tenisera može se smatrati kao razlog za ovakve kvote, ali je Novak igrama na Vimbldonu dokazao da je potpuno spreman za najveće izazove. Uprkos tome, bukmejkeri su odlučili da mu dodele ovako visoku kvotu i da ga žestoko potcene, što je izazvalo sumnje u ispravnost takvog postupka.

Olimpijske igre počinju 26. jula i traju do 11. avgusta. Teniski turnir igra se na terenima Rolan Garosa, a žreb je zakazan za danas u 11 časova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Ovako se u Madridu slavila 15. titula u Ligi šampiona 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAKO SU RASLE PLATE U SRBIJI: Dobre vesti za građane o onom što nam sledi